Η ιστοσελίδα μας

 Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Κηρίνθου!

Το διαδίκτυο αποτελεί μέσο ενημέρωσης, προβολής και δημοσίευσης πληροφοριών. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές εφαρμογές είναι η κατασκευή και δημοσίευση σχολικών ιστοσελίδων από τους εκπαιδευτικούς ενός σχολείου. Μια τέτοια ιστοσελίδα παρέχει στην σχολική κοινότητα την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με νέες εμπειρίες και προσφέρει τη δυνατότητα δημοσίευσης των έργων των μαθητών εύκολα και γρήγορα.

Σκοποί της ιστοσελίδας μας είναι:

  • Η προβολή των δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καινοτόμων δράσεων, εκδηλώσεων κλπ. του σχολείου.
  • Η διατήρηση των δραστηριοτήτων και των εργασιών των μαθητών/τριών στον χρόνο και η εύκολη πρόσβαση από τους ίδιους αλλά και από την τοπική και ευρύτερη κοινωνία.
  • Η παροχή κινήτρων στους μαθητές/τριες ώστε να αναπτύξουν διάφορα είδη κειμένων τα οποία θα δημοσιευτούν.
  • Η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών στην αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Να δημιουργήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ σχολείου και κοινωνίας.
Έγινε προσπάθεια να δημιουργηθεί μια εύκολη στην πλοήγηση και λειτουργική ιστοσελίδα με κατηγορίες και υποκατηγορίες άρθρων.
Βεβαίως θα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις οι οποίες θα εμπλουτίσουν ή θα βελτιώσουν το περιεχόμενο της σελίδας μας! Για αυτό το λόγο μπορείτε να μας στέλνετε email στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποβάλλοντας τις προτάσεις - παρατηρήσεις σας.
 
Email διαχειριστή - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email σχολείου    - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ο διαχειριστής της Ιστοσελίδας
Αναστάσιος Τσικλής - δάσκαλος